rawpixel.com

O nama

Sve što trebate znati o našem poduzeću

Zašto odabrati nas?

Poduzeće FOING-NOVA jedno je od vodećih informatičkih tvrtki u Hrvatskoj za korisnike državnog proračuna. Osnovano je 1990. godine kao dio Fakulteta organizacije i informatike Varaždin. Poduzeće su osnovali zaposlenici fakulteta, po čemu je i dobila ime. Temeljna uloga poduzeća u samom početku funkcioniranja bila je pružanje kompletne informatičke podrške u hardverskom, programskom i edukativnom smislu Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. S daljnjim razvojem firme težište poslovanja se prebacilo na rješavanje računovodstvenih programskih rješenja za proračunske, profitne i neprofitne poslovne subjekte, te je kao takva firma prva u Republici Hrvatskoj izradila kompletan i u potpunosti kompatibilan računovodstveni sustav za korisnike državnog proračuna.

Naše osnovne djelatnosti

Osim osnovne djelatnosti projektiranja i izrade poslovnih informacijskih sustava za proračunske, profitne i neprofitne korisnike, FOING-NOVA je osposobljena i za slijedeća područja djelatnosti:

  • Razvoj poslovnih aplikacija
  • Konverzija/migracija podataka
  • Instalacija i održavanje baza podataka
  • Povezivanje aplikacija i baza podataka
  • Obuka korisnika
  • Praćenje računovodstvenih propisa

Što je naša misija?

Naša misija je neprekidno raditi na razvoju i usavršavanju aplikativne programske opreme koristeći vlastito a i znanje velikog broja stručnjaka koji s nama surađuju. To nam omogućuje da aplikacije uvijek pravodobno uskladimo sa svim zakonskim promjenama, te udovoljimo i specifičnim zahtjevima korisnika.

Preduvjet za ostvarenje naše misije jest u kontinuiranoj edukaciji i usavršavanju djelatnika, tako i vanjskih suradnika na područjima novih informatičkih tehnologija i računovodstvene problematike.

Vizija nam je zadržati poziciju vodeće informatičke tvrtke u Hrvatskoj za korisnike državnog proračuna stalnim unapređivanjem proizvoda i usluga.

Naš tim

Rajko Tomiek

Direktor

Rajko ima ulogu provođenja vizije, misije i smjera poduzeća. Odgovoran je za cjelokupnu strategiju poduzeća, te s velikim entuzijazmom vodi i nadzire projekte.

Carmen Preindl-Petrović

Suvlasnica

Carmen je odgovorna za marketing poduzeća. Ima odlične komunikacijske vještine. Svojim idejama daje značajan doprinos uspješnosti i razvoju poduzeća.

Nenad Nemec

Softver developer

Nenad s lakoćom rješava svaki novonastali problem. Vrlo je snalažljiv i prilagodljiv u svakodnevnim situacijama. Poznaje različite programske tehnologije (Pascal/Delphi, Java, JavaScript, C#, HTML, CSS ) kao i relacijske baze podataka (MsSql, MySql...). Ima iskustava u razvoju informacijskih sustava, te tako upravlja promjenama projekta u cilju ostvarenja projektnih ciljeva.

Predrag Ćosić

IT korisnička podrška

Predrag zna kako prepoznati problem, pronaći rješenje i prenijeti informaciju na jasan i razumljiv način korisnicima i kolegama. Ima vrhunske organizacijske i računovodstvene sposobnosti. Osim u radu s korisnicima, zadužen je za projektiranje računovodstvenih informacijskih sustava, za vođenje i realizaciju svih projekata kao i za implementaciju i testiranje projektnih rješenja.

Gabriel Ilić

Softver developer

Gabriel ima sposobnost analize problema, te rješavanja istih. Hrabro se suočava s izazovima u programiranju i voli kad se složeni problemi rješavaju jednostavnim i pametnim rješenjima. Osim što poznaje i koristi ove programske jezike: PHP, JavaScript, HTML, CSS, C#, Angular ima i iskustvo u radu s relacijskim bazama podataka.

Edo Hamzić

IT korisnička podrška

Edo je izvrstan u dijagnostici i rješavanju problema, te je kao takav vrlo profesionalan u komunikaciji s korisnicima. Pomno analizira korisničke zahtjeve i pitanja, stoga je s ostalim dijelom tima odgovoran za razvoj i održavanje informacijskog sustava kako bi udovoljio zahtjevima korisnika.

Ivona Tomiek

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Ivona ima ulogu službenika za zaštitu osobnih podataka (DPO). Prikuplja informacije o aktivnostima obrade, provodi sigurnosne kontrole te zorno i kontinuirano prati pravnu usklađenost s GDPR uredbom. Sustavno procjenjuje rizike, te sukladno tome vrši aktivnosti zaštite osobnih podataka. Daje preporuke, savjetuje i temeljito informira vodstvo firme i zaposlenike o temama vezanim uz zaštitu osobnih podataka.

Dominik Bakan

Softver developer

Dominik je u potpunosti posvećen implementaciji novih i kreativnih softverskih rješenja, kako bismo mogli korisnicima omogućiti još intuitivnije korištenje naših aplikacija. Vješto koristi brojne programske jezike kao što su: HTML, CSS, JavaScript, C# i Angular. Također ima iskustva i u radu s relacijskim bazama podataka (MySQL i MsSQL).

Marta Dubravec

IT korisnička podrška

Marta je u potpunosti predana održavanju naših informacijskih sustava kako bi udovoljila zahtjevima korisnika. Također poznaje računovodstvenu problematiku stoga vješto dijagnosticira i otklanja svaki novonastali problem te je vrlo profesionalna u komunikaciji s našim korisnicima.

Ana Novačić

IT korisnička podrška

Ana se odlično snalazi u računodovodstvenoj problematici i u potpunosti je predana održavanju naših informacijskih sustava kako bi otklonila nastale probleme i udovoljila zahtjevima korisnika. Osim u računovodstvenoj problematici, izvrsno se snalazi u komunikaciji s našim korisnicima i zajedno s našim timom rješava sve probleme u razvoju i održavanju sustava.