rawpixel.com

O nama

Sve što trebate znati o našem poduzeću

Zašto odabrati nas?

Poduzeće FOING-NOVA jedno je od vodećih informatičkih tvrtki u Hrvatskoj za korisnike državnog proračuna. Osnovano je 1990. godine kao dio Fakulteta organizacije i informatike Varaždin. Poduzeće su osnovali zaposlenici fakulteta, po čemu je i dobila ime. Temeljna uloga poduzeća u samom početku funkcioniranja bila je pružanje kompletne informatičke podrške u hardverskom, programskom i edukativnom smislu Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. S daljnjim razvojem firme težište poslovanja se prebacilo na rješavanje računovodstvenih programskih rješenja za proračunske, profitne i neprofitne poslovne subjekte, te je kao takva firma prva u Republici Hrvatskoj izradila kompletan i u potpunosti kompatibilan računovodstveni sustav za korisnike državnog proračuna.

Naše osnovne djelatnosti

Osim osnovne djelatnosti projektiranja i izrade poslovnih informacijskih sustava za proračunske, profitne i neprofitne korisnike, FOING-NOVA je osposobljena i za slijedeća područja djelatnosti:

  • Razvoj poslovnih aplikacija
  • Konverzija/migracija podataka
  • Instalacija i održavanje baza podataka
  • Povezivanje aplikacija i baza podataka
  • Obuka korisnika
  • Praćenje računovodstvenih propisa

Što je naša misija?

Naša misija je neprekidno raditi na razvoju i usavršavanju aplikativne programske opreme koristeći vlastito a i znanje velikog broja stručnjaka koji s nama surađuju. To nam omogućuje da aplikacije uvijek pravodobno uskladimo sa svim zakonskim promjenama, te udovoljimo i specifičnim zahtjevima korisnika.

Preduvjet za ostvarenje naše misije jest u kontinuiranoj edukaciji i usavršavanju djelatnika, tako i vanjskih suradnika na područjima novih informatičkih tehnologija i računovodstvene problematike.

Vizija nam je zadržati poziciju vodeće informatičke tvrtke u Hrvatskoj za korisnike državnog proračuna stalnim unapređivanjem proizvoda i usluga.

Naš tim

Rajko Tomiek

Direktor

Rajko ima ulogu provođenja vizije, misije i smjera poduzeća. Kao direktor poduzeća pregovara s poslovnim partnerima, te s velikim entuzijazmom vodi i nadzire projekte.

Carmen Preindl-Petrović

Suvlasnica

Carmen je odgovorna za provedbu cjelokupne strategije poduzeća. Ima odlične komunikacijske vještine. Svojim idejama daje značajan doprinos uspješnosti i razvoju poduzeća.

Marko Peras

Softver developer

Marko vrlo učinkovito, brzo i pouzdano dolazi do rješenja za složene probleme. Uz široki aspekt znanja kojeg ima koristeći različite programske jezike: Borland Delphi 7, PHP, JavaScript, s ponosom možemo reći da je svoju stručnost i vještine dokazao stjecanjem MCP SQL SERVER 2012 certifikata. Osim navedenih vještina, Marko iza sebe ima mnogobrojne uspješne poslovne projekte.

Predrag Ćosić

IT korisnička podrška

Predrag zna kako prepoznati problem, pronaći rješenje i prenijeti informaciju na jasan i razumljiv način korisnicima i kolegama. Ima vrhunske organizacijske i računovodstvene sposobnosti. Osim u radu s korisnicima, zadužen je za projektiranje računovodstvenih informacijskih sustava, za vođenje i realizaciju svih projekata kao i za implementaciju i testiranje projektnih rješenja.

Predrag Makaj

Softver developer

Predrag je mišljenja da ne postoji takav problem kojeg se ne može riješiti. Vrlo je snalažljiv i prilagodljiv u novim situacijama. Poznaje različite programske jezike (PHP, JavaScript, HTML, CSS, Delphi). Ima iskustava u razvoju informacijskih sustava, te tako upravlja promjenama projekta u cilju ostvarenja projektnih ciljeva.

Nino Crnički

IT korisnička podrška

Nino je izvrstan u dijagnostici i rješavanju problema, te je kao takav vrlo profesionalan u komunikaciji s korisnicima. Pomno analizira korisničke zahtjeve i pitanja, stoga je s ostalim dijelom tima odgovoran za razvoj i održavanje informacijskog sustava kako bi udovoljio zahtjevima korisnika.

Ivana Lukavski

Softver developer

Ivana ima sposobnost analize problema te rješavanja istih. Hrabro se suočava s izazovima u programiranju i voli kad se složeni problemi rješavaju jednostavnim i pametnim rješenjima. Osim što poznaje i koristi ove programske jezike: PHP, JavaScript, HTML, CSS, ima i iskustvo u radu s relacijskim bazama podataka.

Mateja Herceg

IT korisnička podrška

Mateja je odgovorna i strpljiva osoba koja će vrlo rado pružiti povratne informacije i prenijeti rješenje o pitanjima korisnika. Sklona je timskom radu i rado posvećuje pažnju detaljima. Osim svakodnevnog pružanja informacija korisnicima, odgovorna je za dizajn, te tako implementira kreativna rješenja u zadanim estetskim, tehnološkim i ekonomskim okvirima.