FOING-NOVA Rješenja Usluge Reference Tvrtka Kontakt Podrška Linkovi Newsletter
     
  Obračun plaća
  Proizvodi
  IPIS - računovodstveno-financijski sustav
  IPIS Central
  Izvanproračunsko poslovanje
  Planiranje i realizacija prodaje
  Isplate
  Zakup prava lova
  Za urede državne uprave
  SINERGIS - područna riznica
  Konsolidacija excel obrazaca
  Obrtnik
 
<< Natrag
Obračun plaća
Obračun plaća, uz sam obračun plaća, podržava i ostale isplate poput jubilarnih nagrada, isplata pomoći i slično.

Velika prednost u odnosu na dosadašnji, uobičajeni, model obračuna plaća, je ta da podržava više aktivnih, paralelnih isplata (nije potrebno zaključavanje trenutne isplate kako bi se otvorila nova) uz vrlo jednostavan odabir aktivne isplate (ona isplata na kojoj se trenutno radi).

Prilikom isplati "drugih" isplata, program samostalno nastavlja tamo gdje je stala isplata plaće (osobni odbici, porezi). Prilikom unosa iznosa drugih isplata, često je korisnicima lakše upisati neto koji žele dobiti (pa i koliko je neoporezivo od toga) tako da program automatski oduzme neoporezivo, preračuna ostatak iz neta u bruto koristeći prijašnju isplatu plaće te sve što morate napraviti nakon upisa stavke, je napraviti obračun i izvući liste - nema više ručnog preračunavanja.

Uz to, unos evidencije za svaku isplatu (a prvenstveno za plaću) je velikim dijelom automatiziran pa se tako prilikom početne pripreme evidencije za novu isplatu nudi čak 5 načina punjenja evidencije (od potpune automatike do osnovne automatike koja puni sve što se može iz podataka kadrovske evidencije - krediti, neoporezivi dodaci, osobni odbici).

Nakon što je evidencija pripremljena, može se pregledati, korigirati prema potrebama i tako dalje.
Prednost programa je i u tome što automatski nadzire da li su podaci neke osobe u kadrovskoj evidenciji bili mijenjani te se to reflektira na aktivnu isplatu bez potrebe da korisnik pamti kod koje osobe i što se mijenjalo.

Od ispisa tu su svi zakonom propisani izvještaji poput RSm, SPL, Zbrojni nalog, ID obrazac, IP/DNR obrazac, ER-1 obrazac, godišnje liste poput kartona djelatnika i td.

Uz same izvještaje, program podržava i diskete za RSm, Zbrojni nalog kao i diskete za razne banke (a sam sustav je tako postavljen da se nove diskete za banke, kad se ukaže potreba, mogu dodati relativno brzo).
 
 
     
   
   
     
FOING-NOVA d.o.o.- Braće Radića 52d - Jalkovec, 42 000 Varaždin - Tel: +385 (0)42 203 262, Fax: +385 (0)42 203 263. All rights reserved. 2009.